diumenge, 29 de maig del 2011

De aquellos barros estos lodos



Enlla'ç amb una entrevista a l'autor del video, l'Aleix Saló, al programa El Món a RAC1.

13 comentaris:

  1. Ke bo, la crisi explicada de forma divertida i sencilla en 2 minuts!!

    també hauria d'explicar qui està pagant les conseqüències i donar una sol·lució.

    ResponElimina
  2. ¡¡¡¡FELICITATS!!! a tots els companys i companyes que ja han acabat les practiques, esperem que tothom sigui apte.

    ResponElimina
  3. M'han arribat veus que probablement al final ens nomenaran a tots, però els que anem a Figueres estarem en expectativa de destinació i mentrestant no ens incorporem a la nostra plaça ens donaran un interinatge (ja al juliol). Algú en té alguna informació?

    ResponElimina
  4. Hola. Mi comentario no esta relacionado con este post pero no sabia donde ponerlo.
    He seguido tu blog Nuria durante algun tiempo y me gustaria preguntarte en que academia preparaste las opos.Y que opinión te merece, si estuviste contenta con la preparación.

    Un saludo

    ResponElimina
  5. Hola Nuria. Me gustaria preguntarte si preparaste la oposición en alguna academia, si fue asi en cual y si me la recomiendas.

    Muchas gracias un saludo

    ResponElimina
  6. ¿Alguien sabe cuánto cobra un GO neto? Gracias

    ResponElimina
  7. Desde el 27, 15 dias para arreglar los papeles del paro, creia que directamente enviaban los datos a la oficina de la INEM y hoy cuando he llamado a la DG, me dicen que ya me llamaran cuando tengan mi certificado listo, y poder tramitar entonces,....es asi ?, algun compañero me habia dicho que ya se podia tramitar directamente.

    ResponElimina
  8. en el primer turno,a los diez dias de acabar las practicas enviaban el certificado directamente a mi oficina del soc

    ResponElimina
  9. Hola al anonim delas 12:18,ellos enviaran telematicamente el certificado a tu oficina del inem,una vez este allí ya puedes darte de alta en el paro.Tardan unos siete dias mas o menos.

    ResponElimina
  10. A mi avui m'han dit a la DG que m'avisaran quan estigui enllestit el certificat perquè pugui anar directament a l'INEM (SOC) a tramitar l'atur, es a dir, que s'ha d'anar al SOC però quan t'avisin que ja tenen la documentació, m'explico?

    ResponElimina
  11. bona tarda: amb relacio al tema dels papers de l'atur ja ho pots anar a tramitar
    en el nostre cas no cal esperar a tenir el certificat d'emmpresa. El que has de tenir en compte es que et donin el telèfon del SOC per tal d'anr trucant tu per fer que controlin de tant en tan si els ha arribat el document en qüestió (tampoc cal agobiar aquella gent), però la finalitat és que si els arriba telemàticament el certificat, que l'adjuntin al teu expedient d'atur

    ResponElimina
  12. Hola,

    Aquest matí m'han trucat de la Secretaria per confirmar-me que havien enviat ja el certificat al SOC. Demà aniré a tramitar l'atur :/

    Per l'anònim que pregunta el salari d'un GO. Segons la Taula Salarial de Penitenciaris publicada a l'ATRI son 1.891,94 € (bruts). Resta-l'hi els % que et descompten a la última nómina.

    Salut a tots

    ResponElimina
  13. Vaig trucar ahir per demanar el certificat d l´atur a DG, i aquest mateix mati m´han trucat per avisar-me que ja estava enviat, quina efectivitat......si per tot fos igual, algu te idea quan es reunira el tribunal?

    ResponElimina