diumenge, 28 d’agost del 2011

Per Toni Ibañez


"Retirat a la muntanya profunda, visc en una petita ermita, sota un gran pi, dalt d'un cim escarpat, suspés sobre l'abisme, faig Zazen, sense preocupacions, en la meva humil morada, en silenciós recolliment i senzillesa serena."

Yoka Daishi

19 comentaris:

  1. Eres tu soledad y tu silencio. El resto es decorado. Busca un bello lugar donde perderte. Ni adelante ni atrás ni arriba ni abajo. Que todo sea espejo. No necesitas luchar ni necesitas mentir. Lo que sucede es siempre lo correcto. Puedes vivir sin libros y sin flores. Hasta puedes vivir sin sexo. Cuando seas nadie serás perfecto. Las personas vienen y van, las cosas se acaban, las palabras también cansan. No fuerces nada. Deja que el agua corra por el riachuelo, siéntate bajo el roble, respira hondo, escucha el murmullo del bosque, olvida que fuiste máscara, duérmete como un niño en los brazos de la noche hasta que te despierten los trinos de los pájaros. Eres tu soledad y tu silencio. No te traiciones.

    GRÀCIES ;)

    ResponElimina
  2. Solos van a quedar los CP como continuen a este ritmo los recortes de personal, según este artículo de Expansión, desde enero hasta junio se han recortado 230 personas en servicios penitenciarios, adjunto link http://www.expansion.com/2011/09/04/catalunya/1315165193.html, cuando la población reclusa va aumentando, ya que se ha pasado de 10.520 internos en diciembre de 2010 a 10.827 a junio de 2011, adjunto link http://www.gencat.cat/justicia/estadistiques_serveis_penitenciaris/1_pob.html. Esperemos que la profesionalidad de los funcionarios haga que no continuen las agresiones en los CP, unas 8 en las últimas semanas.

    Saludos y suerte!!

    ResponElimina
  3. Ja fa dies que la borsa no es mou. Sóc una de les afectades de la JU026, situada cap al final de la llista i en principi tenia expectatives de treballar al setembre, però això és impossible! Ningú ens dona cap informació, ni la DG ni sindicats.Tenim realment possibilitats de treballar abans d'obrir Puig les Basses? Algú té alguna informació fiable? Això no es pot aguantar!!!

    ResponElimina
  4. Jo també estic igual,vaig trucar UGT i en van dir que entre setembre i octubre treballariem quasi tots els que anem a puig de les basses i abans de final d'any tots, això en van dir cap a l'agost, que hi havien 120 substitucions i a mida que vagin cesan els interins anirien trucan, ara ja no asseguren res, es una presa de pel tan gran, que no te nom, després del que ens han fet patir, mira com ens tractan.

    ResponElimina
  5. Realment la Borsa si que és mou, ja que estan cessant als companys que van treballar a l'Agost, i per tant desde començament de setembre van pujant els números de la mateixa. L'única informació que tinc és la que es pública, com la que hi ha serveis al CP que els fant amb la meitat de personal com diu la notícia d'UGT: http://www.ugtpresons.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1791, amb el que això implica, més agressions, més morts per sobredosi,... etc. Per tot el comentat la meva persepció és que si a l'estiu no s'han reforçat els serveis quan molts funcionaris feien vacances, la resta de l'any encara ho faran menys. Personalment estic buscant una altra feina, ja que l'hipoteca s'ha de pagar cada mes i els estalvis s'estan acabant...

    ResponElimina
  6. Ens estan prenent el pèl. Ja és hora que comencem a fer alguna cosa (explicar la nostra situació a TV3, premsa, plantar-nos davant la DG fins aconseguir alguna cosa en ferm...!!!)Cal que fem pinya tots els afectats. Cal que ens coordinem (al facebook "los 120 naufrágos"). Ens hem de fer sentir, això no pot continuar!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Jo estic en la mateixa posició que vosaltres, en tot el més d'agost només he avançat una posició. Està cridant a gent, però a tots els companys que cessen i que han treballat menys de 30 dies tornen a passar al capdavant de la llista. Si les substitucions surten en comptegotes no treballarem fins que obrin Puig les Basses.Molts estavem pendents a veure si al setembre es veia alguna solució, però això no avança.A la DG em van dir que intentarien que almenys tots haguem treballat un mes, però i després què? Estic d'acord amb el company que diu que cal coordinar-nos i fer alguna cosa. Teòricament una vegada aprovats els pressupostos hi havia d'haver canvis. On són? Alguns companys ens estem ajuntant per tramitar un recurs , us podeu posar en contacte (facebbok "los 120 naufragos")

    ResponElimina
  8. UN consell, borreu-vos dels sindicats,tots,absolutament tots,i dongueu els motius següents:-fins que tots no treballem no ens afiliarem,aixi treballaràn,sino seguiràn igual com fins ara.Units fem força.On estàn els diners dels presupostos?.Hi ha la model masificada i dues presons acabades sense obrir.Salut i força al canut.

    ResponElimina
  9. 11 de setembre-Diada Nacional de Catalunya.
    Reclamem el que es nostre.Falta gent a les presons catalanes,no podem retallar mentrestant altres viuen del cuento,visca Catalunya lliure,que no ens prenguin més els espanyols,conseguim l'estalada als uniformes,i la competència dels treballadors públics catalans,visca Catalunya lliure, que no es robin més recursos els espanyols,INDEPENDENCIA JA.

    ResponElimina
  10. La meva recomanació és que intenteu buscar una feina fins que obrin a Puig de les Basses, donat que passen de nosaltres i ningú sap res i tal i com diu un company la hipoteca segueix i segueix.Això ens ho tindrien que haver recomenat fa mesos...

    ResponElimina
  11. HI HA SINDICALISTES QUE DIUEN QUE PUIG NO S´OBRIRÁ L´ANY QUE VE.

    ResponElimina
  12. PUIG NO S´OBRIRÁ L´ANY QUE VE SEGON MOLTS SINDICALISTES.

    ResponElimina
  13. Per l'anònim dels dos darrers comentaris:

    Per donar vericitat a una afirmació com la que fas hauries de citar les fonts i les veus de qui t'ho a dit. No em sembla de rebut llençar aquestes paraules així, més sapiguent que hi han molts companys angoixats pel seu futur laboral.

    ResponElimina
  14. Mireu,els sindicats poden dir misa, i aquí es on s'hauria de retallar,mases sindicalistes alliberats.Es tindrà d'obrir Puig de les Bases i Tarragona alhora i a marxes forcades.El govern dels millors com diuen,estàn espantant la gent.La delinqüencia anirà a més,com més crisi més necesitat,per tant més delinqüencia.No s'han fet mesures per reduirla,llavors tot arribarà.La gent està farta de tanta delinqüencia al carrer sense que a ningú l'importi,pero assesinats,etc,han d'anar a la presó,ni el govern ho pot tapar.El govern dels millors,està fent que l'economia tiri cap avall,pero alhora fa que el sistema penitenciari pugi.Ara destinaràn 1 milió d'euros per el veto als toros,tenen diners per qui volen.A Reus van fer un hospital amb robotica que porta els medicaments per les plantes,alhora que tanquen CAP's de nit, qui els entengui que els voti.No patiu que per desgracia s'apropa,un descontrol social molt gran,amb molta delinqüencia, les presons quedaràn petites,tot i contant les noves.M'han dit que el dia 28/09 a la 13h hi haurà una concentració a Puig de les Bases per l'obertura inmediata.Potser una solució seria reduir un 50% els alliberats sindicals i els diputats al parlament de Catalunya.Salut i que no ens arruinin el país,pero per una mala gestió ens portarà a necesitar més personal penitenciari,trist pero real.

    ResponElimina
  15. Sinceramente, creo que la apertura de Puig de les Basses, y Mas Enric, la pueden frenar, pero o parar, es que ya sería una situación de puro esperpento, otra cosa es que costará y mucho mover la bolsa.

    También tener clara una cosa: Mas Enric, será la última oportunidad en mucho tiempo.

    ResponElimina
  16. El dels comentaris que diu que no s'obrirà puig de les basses, no pots llançar la pedra i amagar la mà, això es de cobards,tenim ja prou angoixa perquè a sobre possis tu més lenya al foc, si us plau digas on has tret aquesta informació.

    ResponElimina
  17. MOLT INTERESSANT!!!!! Entrevista a Ramon Parés, Director General de Serveis Penitenciaris, a COM Ràdio.

    http://comradioblocs.com/eldia/2011/09/26/serveis-penitenciaris-insisteix-que-el-projecte-de-preso-de-zona-frana-es-petit-per-culminar-el-tancament-de-la-model/

    ResponElimina
  18. No creieu que s'obrirà per força,per força major, avui han robat coure de les canyeries d'una escola a Barcelona,deixant-la sense aigua.Que representa això?anirà a molt més,ho veu un ceg.Es va deixar entrar a tothom,gent es queixava de l'economia sumergida,etc,aquest pais va cap a caiguda,pero els serveis penitenciaris aniràn a més,fins que algú amb seny pari tants delictes que estaven anunciats.Tothom sap qui roba,qui es dedica a traficar en drogues,qui treballa sense cotitzar,qui no paga res i fa servir el sistema penós que tenim en aquest país,etc.
    Un politic va dir fa vuit anys:-quan la gent vegi i cregui en nosaltres no hi serem a temps d'arreglar-ho,i crec que ha tingut tota la raó del món.A quina zona d'aquest país es viu bé,sense robatoris,incivisme,etc,si algú sap algun lloc d'aquest si us plau publiquiu aquí que m'hi aniré a viure.
    Tranquils que de feina no ens faltarà,al igual no la cobrarem si no fiquen remei els politics que tenim.

    ResponElimina
  19. Algu sap alguna informació fiable de quan obriràn Figueres?

    ResponElimina