diumenge, 6 de novembre del 2011

Sobre Puig de les Basses

Vista aèrea del CP Puig de les Basses a Figueres


El Diari de Girona publicava ahir el següent titular: La presó no tindrà llicència fins que no es faci l'accés a l'AP7.

"L'equip de govern de Figueres (CiU) es mantindrà ferm en la seva decisió de no donar la llicència d'activitats a la nova presó del Puig de les Basses, que tenia previst obrir aquesta primavera, si l'Estat no completa el reivindicat enllaç nord de l'AP-7. (...) El regidor d'ERC, Francesc Canet, va afirmar que si això es fa la presó no podrà obrir i ja s'ha fet públic el cost que tenir-la tancada suposa per a la ciutat. A la qual cosa l'actual alcalde va respondre que "és evident que els calendaris no lliguen" i va afegir que "no és només una qüestió de llicència sinó que tampoc compleix alguns aspectes de la legalitat urbanística que també comprometen la seva posada en funcionament".

6 comentaris:

  1. això és una història catalana de d´horror..

    ResponElimina
  2. Totalment d´acord, esperem el pressupost d´aquest any i a veure que passa...

    ResponElimina
  3. Los políticos tienen dinero para derrocharlo ellos, luego si hay problemas recortan a los trabajadores.No sé si ir a votar.

    ResponElimina
  4. A mi em fa gracia quan fan reportatges de Corea del Nord i s'en riuen de les carreteres de quatre carrils buides, de cap manera justificaré aquell règim.

    Aquí tenim aeroports, presons, i altres serveis buits i ningú diu res. Aixó es de riure, sincerament s´ens foten a la cara i no fem rés.

    ResponElimina
  5. hola, algú està interessat en comprar el temari de tècnics especialistes en serveis penitenciaris de l'editorial cep de l'any 2010?

    ResponElimina
  6. I els que poden dir alguna cosa, callats.

    ResponElimina