diumenge, 20 de novembre del 2011

Reportatges sobre la UTE del CP Villabona a RNE i TV3





http://www.tv3.cat/videos/1227129/UTE-laltra-preso

2 comentaris:

  1. hola nuria,porto ja 4mesos estudiant i desde començament d´any seguint el teu bloc, una amiga que va opositar per madrid i ara treballa a valencia en va recomanar que et llegis.
    no ets la culpable de que ja estigui estudiant pero si has fet camí, moltes gracies...
    vaig fer l´any passat les proves per les estatals, vaig estudiar mes d. any i mig, al sortir de l´examen ja em veia fent les practiques o treballant a valencia(on vivia abans de venir a bcn),...desastre total, ni et dic la puntuació. vaig deixar tot relacionat amb lópo,fins i tot vendre el temari.
    doncs be, aquest estiu vaig vindre a bcn,deixe la feina i tinc subsidi per poder viure mes dún any, estic totalment decidida a aprovar les seguents proves per la generalitat, gracies en part a llegirte, no cada dia pero si amb frecuencia.
    encara no he comprat cap material déstudi,vaig passar fa uns messos per ugt i en van mostrar els volumns que venien, tot i que em van dir que no eren actualitzats,que ells feien uns cursos a les seves oficines on ja el donaven actualitzat fins dia de l´examen, afiliarme seria molt mes economic. he fet varies visites a academies d´barcelona pero la majoria massa cares i els temaris de preparadors propis que no treballen a la presso.
    voldria que m´ajudesis sobre aquest tema, vist que a ugt no em diuen clar si tindre plaça als cussos sense esta afiliada e contactat amb dos preparadors que ja han començat les classes,un fa classe al centre,el vaig trobar a www.entrecancelas i em va donar confiança per telefon, no sel veia obsesionat amb els diners com les academies,i l´altre viu a martorell,amb aquest no he parlat pero si he vist la seva web i tambe sembla bastant profesional, tot i que el preu i llibres son una miqueta mes cars... si es per podre aprovar aixo no te cap problema.
    et demano consell ja que com tu ja ets dins, sabras millor quina seria la millor opció,cuants companys van aprovar amb lú i amb l´altre...(ja que als foros que vist les opinions son com a minim controvertides)
    ja se que tot aixo de l´opcio es bastant personal i depen de les condicions i necessitats de cadascú, jo com et vaig dir tinc 24 hores per estudiar al dia, vull un preparador que em pugui solucionar totes les llacunes i que estigui pendent fins el dia de l´examen. l´opo estatal vaig pagar una academia i els dos primer mesos varem tenir tres professors...

    moltes moltes gracies nuria.m´enrotllat massa nuria pero son massa tambe tots els dubtes, et desitjo el millor.petons ruth
    et deixo el meu mail si prefereixes contestar d´aquesta menera: ruthbcn1985@yahoo.es

    ResponElimina