diumenge, 27 de novembre del 2011

En silenci i solitud



Corro fent passades sobre el tartam d'atletisme en un diumenge de tardor esplèndid. Corro sota el benefici d'un sol tebi que sembla de primavera. Corro envoltada pel perfil de l'Hospitalet, la Anella Olímpica, el Port i el Cementiri. Corro esbufegant però continuo. Corro donant-li oportunitat a la mirada per veure-hi clar. Corro en silenci i solitud. Corro per desentelar la boirina del cap. Corro plaent al cos que n'és sovint maltractat. Corro per sentir a prop la màgia d'uns ulls blaus ja llunyans. Corro i corro gaudint amb l'esforç, el pròleg de la felicitat.

Una sentida abraçada pel Marc, el Marco i l'Abraham del CP Joves. Exemple sou de bons funcionaris i millors companys.

5 comentaris:

  1. !!!!!!!!!! A LAS BARRICADAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Un nou mes...algú té qualsevol informació per petita que sigui respecte els que hem aprovat l´oposició i encara no ens han trucat ni per treballar un trist mes? M´estalvio la resta de sentiments independentment de la pregunta...Gràcies

    ResponElimina
  3. hola tots
    funcionaris, que farieu si us toques fer vigilancia a un modul o pati on es troba un gran amic vostre que fa temps que no parleu i esteu junts?(ell pres es clar!) la situació pot ser dificil o no? seria un handicap envers la feina o estaria mal vist pels caps?
    bona feine

    ResponElimina
  4. jo no et recomanaria aixo,un pres sempre sera un pres, i si no te permis o grau per alguna cosa sera

    ResponElimina
  5. jajjajajaja, un pres amic d´un func????jajajajaj,no te preocupes por los jefes que a ellos los sindicatos ya los tienen cogidos por...preocupate por conquien cpmartas la guardia o per tots el vigilants que "viuen" amb ells.tu mateix (l´anonim antrerior que ha dit del permis crec que va per ja)
    adintre tots som coneguts companys amics de presos,,basica i tontament per que conve, no tens altre escapatoria... pero si es amic teu o com ha suceït algun cop un familiar....existeixen totos els sistemes que disposes per afrontar aquesta situacio. cas que acceptis aquell trasllat i vegis que la competencia FUNCIONARAL et pot fer tira rere,almenys jo i amb no molta exp. creec que no seria bon vist
    N.C(ponent)

    ResponElimina