dissabte, 12 de desembre del 2009

Les físiques, més a prop


Deltoide, pectoral, avantbraç, bíceps, tríceps, dorsal, lumbars, faixa abdominal, glutis, quàdriceps, isquiotibials, bíceps femoral i bessons. Altres músculs que desconec el nom. Tots em recorden la seva existència. Em remeten la factura per la nova feina feta aquesta setmana. Ja les esperava. Avui m´omplen el cos. Hi han dolors però, que no són molèstia, només una incomoditat passatgera.

Després de l'entrenament amb el grup de l'Alfons, l'objectiu d'aconseguir l'apte a les proves físiques el trobo més al meu abast que mai. Per primera vegada agafo el dinamòmetre. Es tracta de trobar l´estabilitat amb els peus, flexionar les cames, estirar la columna, ajuntar i baixar les escàpules , retroversió de la pelvis per no fer mal als lumbars i amb els glutis i els quàdriceps empènyer fort en micromobiment vertical. Primer resultat: 210 kg. 7,5 punts.

Al circuit recordo prou bé les lliçons apreses de l´Albert a l´Escola Pia l´hivern passat. A millorar el passi per sota i dalt de la tanca. Hi ha treball per fer amb les tanques. No tinc crono del circuit sencer amb el sac, li proposaré a l´entrenador per la setmana vinent.

A les dominades segueixo sense aconseguir vèncer la gravetat. La espectativa del moment em va fer oblidar les passes apreses amb l´Alex: posició de les escàpules, activar dorsals (aguantar amb força el llibre sota l´aixella), activar faixa abdominal, tot el cos és un bloc, respirar... Voldria treballar aquesta prova, ni que sigui per tot el temps que li he dedicat al dorsal, a les dominades assistides i als esforços de l´Alex per ensenyar-me.

M´alegro de no haver fet cas als prejudicis, de prendre la decisió d´entrenar, com una més, amb un grup de bombers. A retrobar el goig d´entrenar per superar-te.

1 comentari:

  1. quina sorpresa llegir la teva pàgina, esperava trobar-me una pàgina sobre els funcionaris de presons i les oposicions, i em trobo una pàgina sobre la filosofia de vida. tant de bo que tinguis sort¡¡¡¡
    Sóc subcero.

    ResponElimina