dijous, 6 de maig del 2010

El primer test apte



Test de les proves físiques aquesta setmana a Festefort. Entre dimarts i dimecres hem tingut ocasió de fer un simulacre d'examen. En barra fixa repeteixo 24" (9 punts), en tracció van sortir dos resultats molt similars, 244 kg el millor (9 punts), al circuit 29" (1,5 punts). Vaig refusar participar a la course per no forçar el peu. 19,5 punts. En realitat, 18. Vam trampejar la tanca perque pogués saltar-la i seria nul. Apte. Envoltada de bombers els números assolits llueixen ben poc però 24" a la barra i 272 kg al dinamòmetre eren un fita impensable quan vaig començar.

2 comentaris:

  1. Envoltada de bombers té més mérit!!!

    Jo no soporto (per vergonya propia) veure com alguns aspirants s'estan 1 hora i mitja (exagero una mica... jeje) penjats a la barra.

    En fi, que per mí la teva puntuació és molt millor en circumstàncies adverses... jajaja.

    Petonets!!

    Anna

    ResponElimina
  2. Hola Núria,

    Fa molts mesos que et segueixo i per mi has estat un gran incentiu per la superació de les proves físiques, sempre penso: jo també podré....el problema és que encara no puc.
    De moment, les meves marques són penoses. Course navette: 5'5 paliers
    Dinamòmetre: 150kg
    Barra: no m'aguanto gens, només aconsegueixo un mal a tot arreu que em dura una setmana.
    Circuit: no salto la tanca
    El meu problema és que soc molt baixeta i no he fet esport en la meva vida i clar als 44 anys li estic demanant un esforç que no està preparat per fer. Ja veurem com ho soluciono!!
    De totes maneres, el que volia dir-te és que m'alegro molt per tu, Núria! Segueix així!

    ResponElimina