dijous, 3 de desembre del 2009

Kefir d'aigüa


Seguint la recomanació del nutricionista Jordi Sarola, portava setmanes a la recerca de nòduls de Kéfir. Per fi, i gràcies a la Herboristeria Manantial de Salud, ja són a casa meva!. El sabor, amb llimona, és força agradable, semblant a una llimonada lleugera. Serà el meu desdejuni just llevar-me durant un temps, també algun berenar. Deixo enllaç amb informació dels beneficis del Kefir i la seva producció.

7 comentaris:

  1. que tal,
    fa temps que vaig mirant de tant en tant el teu bloc.esta molt be. tens molta informacio.
    jo tambe estic preparant les opos IIPP, i espero tenir sort....
    jo el que emfa mes por es el psicotecnic,ja que no es una cosa que es pugui preparar i es carregen molta gent, tu que tal com ho portes....
    molta sort,
    Ivan

    ResponElimina
  2. hola, jo també les vull preparar i dinc això pq fins ara no he començat, ja que fa poc estava fent unes altres oposicions.
    Haig de començar la setmana que bé sens falta i aprimarme per les fisiques, a més de posar-me en forma. M'agradaria coneixer un grup per anar a correc, encara que jo visc a cerdanyola, sempre estic a Barcelona, tu d'on ets?
    nuria

    ResponElimina
  3. hola jo també me les estic preparant, pero acabo de començar si es pot dir algo... les físiques ni tan sols he començat, m'agradaria coneixer més gent i quedar per estudiar o per preparar les físiqeus. Jo visc a Cerdanyola, però gairebe sempre vaig a Barcelona.
    Em dic nuria.

    ResponElimina
  4. Hola Núria, escriu-me correu i podem quedar un dia per entrenar o estudiar. ;)

    ResponElimina
  5. el meu correu es teletubilila@hotmail.com bon nadal

    ResponElimina
  6. el meu correu es teletubilila@hotmail.com feliÇ nadal

    ResponElimina
  7. Jo soc de Valencia i també estic preparantles.

    Ja vorem com sorti.

    Sort per a tots companys¡¡¡¡

    ResponElimina