diumenge, 4 d’abril del 2010

Setmana 11: Setmana Santa (sense vacances)


Diumenge 4
: Entrenament rehabilitador: 30' caminar platja + exercicis propiocepció sorra + 30' caminar platja.
A la Barceloneta, un bany de sol i brisa primaveral. L'aigüa va cubrint i destapant peus, turmells, fins a mitja tibia. Les pases s'enfonsen a la sorra compactada per les ones. Els primers minuts el peu rondina. Deseguida el fred de l'aigüa l'endormeix i es deixa portar. Dos corredors descalços enforteixen també els seus peus per la platja, entrenant sobre la linea on es desfan les onades. Poso en pràctica els exercicis que em va ensenyar l'Alfons dilluns. Amb cura perque el peu està endormiscat. Desfaig el camí. Els glutis han fet una feina també. Ha estat un plaent entrenament festiu.

Dissabte 3: 4 km caminant a pas viu (plantilles) + exercicis rehabilitació + 200 mt natació esquena + 2x10' aquarunning.
L'entrenament és aquesta tarda un desig de teràpia. Una companya de feina em diu al matí: "que no t'entristeixi no entrenar com voldries. Pensa que no còrrer avui és poder fer-ho demà".

Divendres 2: Exercicis rehabilitació peu + mobilitat esquena.
El peu agraeix les atencions d'ahir i el dolor lleu remet a molèstia. Després de tants mesos encara no puc sentir-me segura d'aconseguir l'apte a les físiques!! Si almenys pogués començar ja a còrrer i practicar circuit...

Dijous 1: Exercicis rehabilitació peu + mobilitat esquena.
Les molèsties donen pas al dolor moderat. Tornar a còrrer no era tant a prop com pensava a inicis de setmana. No veig la fi de la recuperació de l'esquinç. Més massatges i crema antinflamatòria. Gel, descans i plantilles. Les sabates de taló de nou a l'armari. El meu amic Jordi posa veu a la meva conciència que adverteix dels perills de l'anticipació. La pressa per còrrer em pot fer perdre l'opció d'aprovar les físiques. Ho confeso: sóc una ionqui de les endorfines de la carrera contínua.

Dimecres 31: 10' bici per escalfar + Farleck 3 sobre el·líptica + exercicis mobilitat columna + exercicis rehabilitació peu + estiraments.
Per completar el farleck 3 d'avui necesito fer-li una mossegada a la força mental que em diuen sovint que tinc. El peu dona molèsties i em salto Tracció 2 amb el dinamòmetre. No m'atreveixo a demanar ajuda pels exercicis de dominades i em quedo sense fer Barra 2. En sortir del gimnàs arrossego el cos fins al llit, fa 18h que el bellugo sense parar.

Dimarts 30: 15' carrera suau + Circuit-fitness (3x15 de tots els grups musculars) + estiraments.
Corro per la pista del poliesportiu a ritme més viu que ahir. Avui tocava natació però el circuit s'allarga i... les 5:30h del dia següent són tant a prop que la prudència recomana plegar.

Dilluns 29: exercicis mobilitat esquena + 30' de Farleck 2 sobre el·líptica + exercicis rehabilitació peu + 10' "trote" suau + Barra 2 + estiraments.
L'Alfons m'ensenya una bateria d'exercicis per treballar la propiocepció a la platja (o al gimnàs) que m'apunto per diumenge. El Farleck 2 em resulta fàcil, com quan ho feia corrent. Amb Barra 2 treballo tant les dominades com la perseverància. Corro suau uns minuts per la pista amb molta cura, sense problemes.

6 comentaris:

  1. Hola Núria, jo també em dic Núria i em presentaré a aquesta propera convocatòria de tècnics especialistes penitenciaris. Dir-te que de tant en tant vaig seguint el teu blog i que m'animes a continuar en aquesta carrera de fons...
    Suposo que ja ho saps però per si acàs: Avui ha sortit publicada la convocatòria JU026!!
    Ànims i que tinguem sort!

    ResponElimina
  2. hola que tal como lo llevais veo que somos tres nurias jaja,
    una cosa sabeis más o menos las notas de chicas para aprobar las físicas? me tengo que poner las pilas con esto pero ya.
    un saludo
    nuria3

    ResponElimina
  3. Nuria3 mirate las bases mujer. Se explica todo claramente!!!

    15 puntos de 40 para ser apta!!

    http://www.gencat.cat/eadop/imatges/5599/10083101.pdf

    Saludos.

    ResponElimina
  4. Hola Núria.
    Segueixo el teu blog assiduament, jo també em presento. La setmana passada em vaig fer mal al genoll...saltant tanques, evidentment. Estic passant uns dies durs, espero que la cosa no s'allargui.
    Les teves reflexions m'ajuden i em consolen. M'estic plantejant renunciar al circuit i anar a fons amb el exercici de penjar-me, on també vaig bastant fluixa.
    Es dur enfrontar-se a les limitacions físiques del propi cos, però vaja, em sembla que som unes quantes les que ens hi trobem.
    Anims
    Gemma

    ResponElimina
  5. Totalment d'acord amb la Gemma... som moltes les que tenim que enfrentar-nos a nosaltres mateixes per patir i aconseguir un 15...

    Però crec que ho podem aconseguir.

    Anna

    ResponElimina
  6. hola que tal como lo llevais,
    us quería preguntar a que academia para las físicas estais apuntadas y si está bien y el precio. Hasta ahora no tenia dinero pq estaba en paro pero ya encontré trabajo.
    Saludos
    Nuria3

    ResponElimina