dimarts, 21 de desembre del 2010

BON NADAL



Felices Festes als companys del primer torn que just avui s'acomiaden de la escola. Que l'ensenyament hagi estat de profit. Gaudiu d'uns dies de descans i agafeu forces per les pràctiques.
Felices Festes a tots els companys del segon torn que esperem i esperem, com embarassades, una data que donarà un gir a la nostra vida professional. Tinguem cura aquests darrers dies i arribem tots sans i estalvis a Mollet.
Felices Festes als companys que resten a la espera d'una trucada, que de ben segur arribarà, per sortir corrent a agafar l'uniforme
Felices Festes als companys que segueixen barallant-se amb el Dret Administratiu i la resta del temari. Amb la barra, el dinamòmetre i la tanca d'atletisme. Cada dia és un dia menys per la següent convocatòria.
Felices Festes a tots els que comencen a preparar aquesta oposició i han ensopegat amb aquest bloc. Dediqueu-li molt d'esforç i treball i la recompensa arribarà. Gaudir del camí també és possible.
Felices Festes als futurs companys de feina, ja Tècnics Penitenciaris, que treballen aquests dies a les diferents presons de Catalunya. Bon servei.
I de tot cor, Felices Festes a totes les persones, amics, companys i professionals amb que he anat de la mà els darrers dos anys. Sou la millor companyia.

11 comentaris:

  1. Bones Festes per tú també!!

    Moltes gràcies per aquesta finestra en la que gairebé tots els opositors de la JU026 i hem tret el cap... només amb el teu gest molts de nosaltres ja et sentim amiga.

    Que el proper 2011 sigui l'any de la teva vida.

    Petonets,

    Anna

    ResponElimina
  2. Bon Nadal i Bon any nou per a tots.

    Gràcies pel bloc per tots els ànims que hem rebut i per tota la informació que em tingut tots.

    Salut i bona sort per a tots durant el proper 2011.

    Un petó

    ResponElimina
  3. Igualment a tu Núria i a tots el companys que han seguit i han pogut gaudir d'aquest magnífic bloc com jo. Enhorabona, felices festes i bon any nou. Salut.

    ResponElimina
  4. Bones Festes!!!
    El 2011 serà un gran any per a tots nosaltres, a carregar les piles de valent i ha donar-ho tot al segon torn.

    ResponElimina
  5. Lo mateix per tots, us desitjo un any ple d´energia positiva i molts ànims!

    ResponElimina
  6. Que vagi molt bé les festes a tots , que els somnis es facin realitat, si més no, que compartin aquests dies amb els nostres , amb felicitat i armonia, ptons!

    Àngel

    ResponElimina
  7. Bon Nadal, Bones Festes i Pròsper any nou 2011
    en companyia de la gent que més us estimeu !

    Esperem que l'any que ve ens dugui tot allò pel què hem estat lluitant.

    Moltes gràcies Núria per ser un referent per a la JU026 i la resta de companys interesats en
    Serveis Penitenciaris.

    Toni

    ResponElimina
  8. Hola Nuria, ayer fué mi último dia de academia solo pensarlo se me saltan las lagrimas. Ha sido una de las mejores experiencias de mi vida.

    Como consejo solo decirte que disfrutes cada momento, en especial con los procedimientos prácticos que es kon diferencia lo mejor de la escuela.Es allí donde empezareis a hacer piña entre todos los compañeros.

    Que decir de los formadores...son de 11 porque el diez se les queda muyyyyy pequeños, ellos te van a ayudar en todo lo posible, no van a putear ni mucho menos.

    Lo dicho mucha suerte y ha disfrutar!!!! y feliz navidad a todos.

    PD--Mejor no hacer comentarios de la increible fiesta que se vivió en el pub fashion jajja

    ResponElimina
  9. Sí, la academia a sido una experiencia inolvidable. Todos hemos hecho amigos que van a ser para toda la vida y hemos vivido momentos inolvidables. Los profesores... increibles, no hay palabras.
    Bon nadal a tothom!!

    ResponElimina
  10. Felicitats als companys del primer torn i gràcies per les aportacions que heu fet i que ens han ajudat. Als que ens veurem al segon torn, ja falta menys!! en un sospir ens veiem tots uniformats ;-) Estic segur que farem pinya, pencarem i apendrem molt. De ganes no en falten!
    Salut i bones festes!!!

    Jordi

    ResponElimina
  11. Companys, res per afegir. Molt bon nadal a tothom i millor any nou com funcionari.

    ResponElimina