dimecres, 29 de desembre del 2010

La Consellera de Justícia al nou Govern

Sra. Pilar Fernández Bozal, Consellera de Justícia

La Vanguardia va publicar dilluns a la seva edició digital ressenya dels consellers del nou Govern de la Generalitat. Entre ells, a la Conselleria de Justícia:

"Pilar Fernández Bozal, abogada de 47 años, será la nueva consellera de Justícia, en sustitución de la socialista Montserrat Tura. Con una dilatada carrera profesional como abogado del Estado, Fernández Bozal ejerce ahora mismo como abogado del Estado jefe en Catalunya. Estudió en el colegio Jesús-María de Barcelona y habla cinco idiomas. Fernández Bozal se incorpora al Govern como independiente ya que no milita en ningún partido político."

Esperant que sigui ben aviat la nostra màxima cap, des d'aquest humil bloc envio un missatge desitjant-li salut i una molt bona feina.

7 comentaris:

  1. pilota!!! JA sabras el que el bo, no sabeu on aneu a treballar, un comapny meu et demanara que li portis tabaco cada dia!!! JAjAJAJAJAJAJ

    ResponElimina
  2. Per l´anònim anterior:

    La correcció i educació que em van ensenyar i practico no fa distinció entre companys o caps.

    Les bones maneres son degudes a tothom. Vull pensar que també a l'entorn penitenciari.

    ResponElimina
  3. Espero que aquesta consellera ho faci bé i miri pels interesos dels funcionàris.El que no em quadra és que aquesta consellera va oposar-se a les consultes subiranistes d'Aranys de Munt, i que hi fa a convergència i unió, un partit que diuen que és nacionalista català?.
    Esperem que no vulgui espanyolitzar els serveis penitenciaris,o sino ens podràn destinar a Andalusia.
    Salut i visca Catalunya.

    ResponElimina
  4. Aquesta consellera no pertany a cap partit politic, es a dir, per això no quadra el que s'oposes a les consultes.

    ResponElimina
  5. Els serveis penitenciaris estàn per sobre els nacionalismes (català,castellà el que sigui) i dels partits politics, aixó hauria de quedar ben clar, sempre hi ha gent que vol fer de tot una guerra, a les institucións penitenciaries el que prima són les persones.

    ResponElimina
  6. Anómimo de las 20:00, por fin alguien que habla con "sentido común"; unas palabras que escuchareis mucho en la academia cuando entreis los del segundo turno.
    Sentido común, señores/as, es lo que hace falta.

    ResponElimina