dijous, 30 de setembre del 2010

Més a prop de l'objectiu



Ara ja sí. La posició al rànquing que ens ha estat confirmada avui, m'ofereix la possibilitat de, si els resultats de la revisió mèdica i el curs selectiu ho permeten, acabar treballant com a Tècnic Penitenciari.

Enhorabona als 469 aspirants restants. En breu serem companys de feina. S'obre per nosaltres, d'ara en endavant, un període significatiu de canvis, noves experiències i oportunitats.

Es fa difícil adreçar-se a tots aquells que la seva nota hagi quedat per sota del tall. Qualsevol paraula d'ànim , malgrat sigui ben intencionada, deu relliscar sobre la decepció però penseu que tot l'esforç i el treball dedicat a aquesta convocatòria ho portareu d'avançament per la següent. Continuarem trobant-nos al bloc quan vulgueu, com a  companys de feina quan les necessitats o el pressupost ho permetin i... a per  la propera JU0XX!

41 comentaris:

  1. ¿alguien sabe cuando se ha de presentar la documentacion? creo que tras la revision medica, pero no estoy seguro. gracias y enhorabuena a los aprobados

    ResponElimina
  2. Aixó pot ser quelcom + que un pas endavant, aquest canvi laboral, ens marcarà la resta de les nostres vides, un camí "diferent" del ke semblava estavem predestinats.Pensava que prop del 40, la meva vida estaria lligada per sempre a l'empresa que portava 17 anys, però...amb la crisi, vam saber veure l'oportunitat.

    ResponElimina
  3. Una vez hecha la revisión médica, allí mismo nos informan de cómo, cuándo y dónde presentamos la documentación y recogemos el uniforme. Aunque también, evidentemente, se publicará.

    Amador

    ResponElimina
  4. lo pone en las bases de la convocatoria.

    ResponElimina
  5. Núria, moltes gracies per aquest bloc. Ha estat molt il.lustratiu per a tots els que em lluitat per fer un canvi a la nostra vida. Jo també ho he aconseguit, amb el permis de les proves mèdiques. He superat els 40. El día que vaig saltar la tanca al Car, per a mi va ser més que una prova física. Vull desitjar molt de ànim per als que hagen continuar i felicitacions als que ens veurem a Mollet.Disculpeu les errades ortogràfiques. Carme

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats a tots els que heu entrat i moltes gràcies núria per acordar-te dels que no tenim nota, si fa una mica de ràbia, però és el que hi ha. De totes menes és d'agraeixa.
    Segui publicant coses quan esteu allà i així nosaltres estarem informats.
    Adéu

    ResponElimina
  7. Gràcies Amador per la informació. No sabia que al centre on farem la revisió ens informaran sobre la entrega de la documentació i recollida de l'uniforme. També pels que anem/aniran al segon torn?

    Carme, gràcies a tú per seguir aquest humil bloc. Jo no vaig saltar la tanca al CAR però segurament vam sentir una emoció semblant. La enorme satisfacció d'aconseguir el que semblava del tot imposible. Els límits només hi són al nostre cap! Ha estat una bona lliçó.

    Enhorabona per l'anònim de les 15:35. Veurem molts canvis a partir d'ara. Benvinguts siguin!

    A l'anònim de les 19:37. Anirem explicant, hi tant que sí!

    ResponElimina
  8. gràcies núria pel teu blog,crec que ha servit per disipar molts dubtes i aclarir moltes incerteses,la nostra forÇa està a la unió, en aprendre de les crítiques ben intencionades,del viure,créixer i deixar creixer l'altre,i sobretot no deixar d'apendre dia rere dia

    ResponElimina
  9. Núria la informació que he donat és pels que anem al primer torn (si passem les mèdiques). Els que aneu al segon torn no ho sé. Jo vaig demà a la revisió, ja us diré el què. Sort!

    Amador

    ResponElimina
  10. He tingut analítica de sang i orina a les 8h. Tot molt ràpid, pim pam.
    A la tarda tinc la resta de la revisió.
    Molta sort.

    Xavier

    ResponElimina
  11. Hola Xavier, us han realitzat alguna prova més apart de l'analítica i la d'orina? També voldria saber si a les proves de la tarda s'ha de presentar un amb 4 hores sense menjar res. Gràcies

    ResponElimina
  12. Han publicat un nou document sobre informació del curs selectiu i sembla que només hi hagi un torn en l'acadèmia:
    http://www20.gencat.cat/portal/site/Justicia/menuitem.6a30b1b2421bb1b6bd6b6410b0c0e1a0/?vgnextoid=4153dc660f8a7210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=4153dc660f8a7210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

    ResponElimina
  13. A la web del departament hi ha penjada informacio sobre el curs a mollet, us deixo l'enllaç:

    http://www20.gencat.cat/docs/Justicia/Documents/ARXIUS/curs_selectiu_spju026.pdf

    Sergi

    ResponElimina
  14. Merci, ara ho miro.

    Ok, ara ho miro.

    Amb el llistat per ordre de puntuació em tocaria el segon torn a la escola de confirmar-se que van el 50% dels 517 a cada un i tots els interins al segon.

    ResponElimina
  15. Han informat de la DG que aquesta tarda sortiran les llistes
    dels dos torns de Mollet.

    ResponElimina
  16. Hola, algú que hagi realitzat la revisió mèdica podria explicar una mica com li ha anat?. Els que van a dos llocs diferents nomès son els que tenen la revisió parcial? Gràcies.

    ResponElimina
  17. Como lo sabes Nuria??? cuantos interinos hay? yo tengo tu nota casi , cuantos interinos hay por encima de nostros ? un besazo!! y enorhabuena a todos!!

    ResponElimina
  18. DE groups.google.es/group/presons-catalunya/

    proves mediques
    1 omplir un fomulari medic en preguntes del tipus beus fumes, etc,
    recordar-vos que no sou bebedors ni teniu varius
    2 analitiques sang i orina, no has de portar got i es respecta la
    intimitat al fer l'orina, ni cameres ni mirons
    3 vista una prova sense ulleres i es repeteix la mateixa amb ulleres,
    oida a la camara insonoritzada i forza de mans
    4 pes, alçada, electrocardiograma i aspirometria

    ResponElimina
  19. algu que hagi fet el reconeixent complet,podria explicar com a anat?enhorabona a tots i ens veiem en el curs,futurs companys(amb el permis de les mediques)
    Oscar

    ResponElimina
  20. Según han publicado ahora, distribuirán a la gente en los dos grupos (octubre-enero)una vez publicados los resultados de las médicas y el ránking definitivo. Alctraz.
    http://www20.gencat.cat/portal/site/Justicia/menuitem.6a30b1b2421bb1b6bd6b6410b0c0e1a0/?vgnextoid=4153dc660f8a7210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=4153dc660f8a7210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

    ResponElimina
  21. Hola 13:39. La prova de la vista nomès consisteix en dir les lletres? osigui nomès agudesa visual? Gràcies.

    ResponElimina
  22. Calendari del procés selectiu

    Curs selectiu

    NOTA: Un cop publicats els resultats de la prova mèdica i la classificació definitiva, es distribuirà els aspirants en dos torns per fer el curs selectiu: el primer torn començarà el dia 14.10.2010 i el segon el 14.01.2011, segons el rànquing de classificació, sempre que es tracti daspirants que no hagin prestat serveis a centres penitenciaris de Catalunya.
    http://www20.gencat.cat/portal/site/Justicia/menuitem.6a30b1b2421bb1b6bd6b6410b0c0e1a0/?vgnextoid=4153dc660f8a7210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=4153dc660f8a7210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

    Amador

    ResponElimina
  23. hola !!! tengo un 13.525, y he contado que por encima mio hay 112 interinos, cada grupo de la academia seran unas 258 personas , asi que 258 + 120 interinos mas o menos = 370, todo el mundo que este por debajo de la plaza 370, esta en el primer grupo, saludos !!!!!

    ResponElimina
  24. Si respecten el 50% per torn i restem 110 interins més o menys, ens dona que al primer torn aribaria fins al 370 aproximadament i del 370 fins al 517 més tots els interins, perquè quasi tots estant per sota del 370, al segon.

    És el que penso, no sé si pot haver algunar variant...

    ResponElimina
  25. Hola...soc el Pep de Lleida...i el meu número de ranking es el 368...Heu de tenir en compte que deu haver algun interí exent de fer l'acadèmia(es possible que algú ja l'hagi fet a una altra convocatòria), i evidentment hi haurà algú no apte a les mèdiques(crec que a la JU023 van ser 10 o 12), aixi que els que estem al límt podem fer conjetures pero no seran massa fiables...hi ha molts factors que hi intervenen...Jo crec que aniré al segon....a veure que passa

    Felicitats a tots i ànims als que s'han quedat a prop....(hi tinc uns quants companys, i els hi desitjo tota la sort del mon amb la borsa o bé a les proximes convocatories , ...no defalliu!!!!)

    ResponElimina
  26. Hola,

    como el lunes tengo el reconocimiento a las 8 de la mañana había pensado luego hacer turismo por Barcelona. Vamos callejear durante todo el día.

    ¿Qué me recomendáis?

    Gracias y espero veros en la academia.

    Saludos. Isidro

    ResponElimina
  27. el born, gotic, ramblas,paseo gracia i plaza cataluña

    ResponElimina
  28. De nou soc en Pep de Lleida...acabo ara de mirar els resultats de la JU023 i fixeu-vos com es pot desvirtuar el ranking pel tema de l'acadèmia...hi van haver aproximadament 100 interins exents de fer l'acadèmia(evidentment no podem acomparar una i altra convocatòria pero es significatiu) i hi van haver 15 no aptes a les mèdiques...això ens pot donar una idea de com pot canviar la clasificació en un moment....aixi que..., ves a saber ...no se si potser algun company interi ens pogues donar una mica de llum....Jo, si vaig al primer(espero que no) tindre un greu problema a la feina, ja que avisar que m'en vaig en dos dies no li farà massa gràcia al meu cap...però es clar que despres del que m'ha costat arribar fins aqui(i vosaltres sabeu de que parlo)ja se m'en fot

    salutacions a tots

    ResponElimina
  29. Enhorabuena a los que lo habéis conseguido!

    Nuria, en primer lugar, agradecerte este espacio virtual de encuentro...

    Tengo una preguntita, a ver si me podéis ayudar... Tengo el nº 469, significa que, si supero las pruebas físicas y el curso estoy dentro con plaza? Es que no me aclaro con el número de plazas, los 517 convocados al reconocimiento médico, los interinos, etc etc

    Un saludo a todos y muchas gracias! Rebeca

    ResponElimina
  30. 21:48:

    1.1.3 Així mateix, d’acord amb l’article 56.1 del Decret legislatiu 1/1997, de 31
    d’octubre, s’inclouen 8 places per al torn de promoció interna i 34 places per al torn
    lliure, per als aspirants que, un cop superats tots els requisits del procés selectiu,
    no hagin obtingut plaça. Aquests aspirants estaran en situació d’expectativa de
    nomenament i només seran nomenats funcionaris amb ocasió de vacant.

    ResponElimina
  31. Otra vez?
    Serán nombrados 470 funcionarios porque está pactado así con los sindicatos, nombrarán a 470 y además están previstas en la convocatoria; desglósalas como quieras pero vacante hay de sobra. Se han ofertado 470 plazas y todo el que este por encima de este número tiene una.
    Saludos.

    ResponElimina
  32. al cuestionario hemos de poner todas las enfermedades que hemos tenido o que tenemos actualmente,gracias?

    ResponElimina
  33. Enhorabuena a todos,disculpad pero tengo una duda,todas las causas de exclusión hablan de aspectos muy genéricos o que abarcan espectros muy generales,el hecho de haber padecido en el pasado una enfermedad pero en la actualidad haberla superado,en mi caso un cólico,es causa de exclusión?,gracias por aclararme un poco mi lío mental

    ResponElimina
  34. La prueba de corazón la pasamos fijo, nos han hecho resistentes...yo tengo una mini pregunta esta prueba de fuerza de brazos? manos? ¿Cómo se hace? ¿Es difícil? Saludos

    ResponElimina
  35. un amigo mío hizo pruebas el viernes y dice que no hay que preocuparse porque son muy sencillitas!!te dan los papeles para rellenar y entregar en secretaria(n. de cuenta, lo del irpf..) y el día para buscar uniforme al corte inglés. muy bien.
    juan

    ResponElimina
  36. han comentado algo a los que habéis realizado las pruebas,cuando saldrán los resultados?

    ResponElimina
  37. Al final del circuito un médico te dice todos los resultados + el de orina y le puedes preguntar si eres apto o no. Así que solo faltaría el resutado de la analítica de sangre que según la funcionaria que te atiende al principio se hará público todo como mucho el día 11.

    Amador

    ResponElimina
  38. Dos preguntitas... Cuánto tiempo dura todo el reconocimiento?

    La otra es que hago submarinismo casi todos los días, sabéis si eso me puede perjudicar en los resultados del reconocimiento? Lo digo porque en la sangre se acumula nitrógeno residual en altas dosis y no sé si eso saldrá en los análisis, y si sale si podría ser motivo de exclusión... En la convocatoria no dice nada, pero...

    ResponElimina
  39. sabéis si puede perjudicar en los analisis si uno tiene alergia,gracias

    ResponElimina
  40. Hola a todos/as,
    Tengo una compañera que las hizo el viernes y no le dieron los resultados al final como dice Amador.
    ¿A todo el mundo le dicen los resultados al final menos el análisis de sangre o es porque lo preguntaste?
    Gracias por la respuesta Amador, yo tengo revisión el martes.
    Saludos.

    ResponElimina
  41. En cada prueba que vas haciendo puedes preguntar a la enfermera el resultado. Y al final, yo le pregunté al doctor qué tal había ido y si con los datos que él disponía había algun motivo de exclusión. El médico ya disponía de todos las pruebas excepto la analítica de sangre. Por lo menos así pasó en mi caso. Yo hice el reconocimiento el Viernes.

    Molta sort a tots!!!

    Amador

    ResponElimina