dimarts, 28 de setembre del 2010

Nou curs policial i petits progressos a la piscina


Dilluns 27 de setembre. Cap novetat a la JU026. Seguim a la espera de notícies respecte a la publicació de les llistes definitives i la convocatòria a revisió mèdica.

Llegeixo a la web de l'ISPC que el 20 de setembre va començar el curs bàsic policial per 1.293 aspirants a mossos d'esquadra i policia local. 809 alumnes formen la 24a promoció de Mossos, el 76% són homes i el 24%, dones. Els policies locals són 427, el 88% homes i el 12% dones

Entre tots ells, dos aspirants a Mossos i dos a agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona van ser companys a La Bordeta mentre entrenàvem les proves físiques a Festefort, amb el mestre Alfons i la resta d'aspirants a bombers. Els desitjo molta sort a tots quatre. Com dèiem al gimnàs, "ens tornem a veure a l'escola amb l'uniforme".


A la piscina he estat capaç de completar els 2.000 metres que m'havia proposat, seguint les sèries d'un dels entrenaments de Prat-Triatló. Un cop acabada la sessió de força, abdominals i la resta al gimnàs. Són 100 llargs de piscina de 20 metres! Com també passa a la carrera continua, al principi en resistència s'avança força ràpidament. Els progressos amb la tècnica d'estils són figues d'altre paner.

10 comentaris:

  1. Hoy se reúne el tribunal.Ya está bien.

    ResponElimina
  2. Jo volia fer una pregunta, algú sap alguna cosa, lo que sigui, ja sé que la pregunta és difícil,però necessito saber l´horari per una qüestió d´estudis... la pregunta és si algú sap si dins del segon torn (Gener) hi haurà dos torns (matí/tarda),necessito fer la inscripció d´un curs que comença ara, i clar se m´esgota el temps i no vui pagar per desprès no poder continuar.

    ResponElimina
  3. http://www.ccoo.cat/pdf_documents/10-09-28%20-%20JU026_informacio%20merits%20definitius%20i%20proves%20mediques.pdf

    ResponElimina
  4. per tu que es mes important.....

    ResponElimina
  5. Jo només se que a la Ju023 si que hi va haver dos torns (matí i tarda). Es bastant provable que ara també sigui així.

    ResponElimina
  6. JU026
    Llistat definitiu de mèrits
    Convocatòria proves mèdiques
    Convocatòria curs teòric-pràctic


    Segons informacions a les que ha tingut accés CCOO, en data d’avui
    s’ha reunit el Tribunal
    Qualificador de la convocatòria per a l’accés al cos Tècnic
    d’Especialistes de la Generalitat de
    Catalunya, grup serveis penitenciaris (núm. registre de convocatòria
    JU026).
    En aquest sentit i tenint en compte la provisionalitat de les dades
    les quals esperem siguin
    confirmades per l’acord del Tribunal Qualificador, us avancem el
    següent:
    • Llistat definitiu de mèrits i convocatòria per a les proves
    mèdiques. Es té prevista la seva
    publicació entre la tarda del 28/09/10 i durant el dia 29/09/10.
    • Dates de les proves mèdiques. Estan previstes per als dies 1,2,4,5 i
    6 d’octubre de 2010, i la
    convocatòria dels aspirants serà per ordre de rànquing. Es convocarà a
    517 aspirants per
    ordre de rànquing.
    • Inici curs teòric-pràctic. El total d’aspirants convocats al curs
    serà de 517. Sembla ser que la
    data d’inici és inamovible. Es faran dos torns. El primer torn
    començarà el proper 14 d’octubre.
    Al primer torn aniran els opositors que no estan dins els sistema (no
    són interins) per ordre de
    rànquing. Al segons torn aniran els interins amb la resta d’opositors.
    Volem tornar a fer especial èmfasi en la provisionalitat d’aquestes
    dades que us facilitem.

    ResponElimina
  7. http://www.ccoo.cat/pdf_documents/10-09-28%20-%20JU026_informacio%20merits%20definitius%20i%20proves%20mediques.pdf

    ResponElimina
  8. Anònim de les 12:36
    Gràcies a tothom per respondre´m

    ResponElimina
  9. Són les 23:00 i al gencat no han publicat res de res, crec que volen esperar a l'ultim moment però si demà hi ha vaga voleu dir que publicaran alguna cosa? Una pregunta en el comunicat de CCOO comenten que la data d'inici de l'acadèmia es inamovible però no diuen res de que el segon torn es al gener, podria ser que un torn sigui de matí i l'altra de tarda?

    Salut!

    ResponElimina
  10. de UGT PRESONS:

    En data 28-9-2010, s’ha reunit el tribunal del procés selectiu JU026. Segons informacions absolutament segures us podem informar que, tal i com ja va avançar el nostre sindicat, les revisions mèdiques es duran a terme el propers dies 1, 2, 4, 5 i 6 d’octubre. Podem afirmar també que el total d’aspirants serà distribuït en diferents grups, per ordre de puntuació, i se’ls assignarà dia, hora i lloc on realitzaran la corresponent revisió.

    A l’esmentada reunió també s’han pres entre d’altres els següents acords:

    1.- Acceptar una al·legació presentada al llistat de mèrits provisionals, doncs hi havia hagut una errada en els mèrits adjudicats a una opositora, i fer públic el llistat definitiu de mèrits i el rànquing provisional.

    2.- Fer públiques les qualificacions d’aspirants que, per raons justificades, van realitzar diferents exercicis en dates diferides, quedant un total de 724 opositors declarats aptes fins aquest moment.

    3.- També s’ha acordat que en cas de què algun/s o alguna/es aspirant/s siguin declarats no aptes a la revisió mèdica, es procedirà a convocar, per ordre de rànquing, als opositors necessaris fins completar el límit de 517.

    El primer torn del curs selectiu començarà el 14 d’octubre amb la participació d’aproximadament la meitat dels opositors no exempts de realitzar-lo. El personal interí no exempt realitzarà el curs el segon torn que s’iniciarà el mes de gener.

    DES DE LA SECRETARIA DE SERVEIS PENITENCIARIS ENS ASSEGUREN QUE LA CONVOCATÒRIA DE LES PROVES MÈDIQUES ES FARÀ DURANT EL DIA 29, DIA QUE, ELS RECORDEM, HI HA CONVOCADA UNA VAGA GENERAL I POTSER EL PERSONAL ENCARREGAT DE CONVOCAR ELS OPOSITORS OPTARÀ PER EXERCIR EL SEU DRET DE FER VAGA.

    És absolutament intolerable que es convoqui a més de 500 persones que s’estan jugant el seu futur, amb dos dies d’anticipació i coincidint amb una vaga general. Creiem que s’hauria d’haver adaptat el calendari per tal que les mancances o errades de l’Administració no les hagin de patir els de sempre.

    Per a més informació podeu adreçar-vos a www.ugtpresons.com o trucar a la nostra seu al telèfon 93 295 61 38.

    UGTPRESONS

    Barcelona, 28 de setembre de 2010.

    ResponElimina