dimecres, 29 de setembre del 2010

Nota d'UGT Presons sobre reunió del tribunal

Centre Penitenciari Lledoners

Gràcies sempre pels vostres comentaris. M'ha arribat el següent comunicat, que trasllado a una entrada en ser d'interés general per tots els que estem a la espera que es resolgui el desenvolupament de la convocatòria.

"De UGT PRESONS:
En data 28-9-2010, s’ha reunit el tribunal del procés selectiu JU026. Segons informacions absolutament segures us podem informar que, tal i com ja va avançar el nostre sindicat, les revisions mèdiques es duran a terme el propers dies 1, 2, 4, 5 i 6 d’octubre. Podem afirmar també que el total d’aspirants serà distribuït en diferents grups, per ordre de puntuació, i se’ls assignarà dia, hora i lloc on realitzaran la corresponent revisió.
A l’esmentada reunió també s’han pres entre d’altres els següents acords:
1.- Acceptar una al·legació presentada al llistat de mèrits provisionals, doncs hi havia hagut una errada en els mèrits adjudicats a una opositora, i fer públic el llistat definitiu de mèrits i el rànquing provisional.
2.- Fer públiques les qualificacions d’aspirants que, per raons justificades, van realitzar diferents exercicis en dates diferides, quedant un total de 724 opositors declarats aptes fins aquest moment.
3.- També s’ha acordat que en cas de què algun/s o alguna/es aspirant/s siguin declarats no aptes a la revisió mèdica, es procedirà a convocar, per ordre de rànquing, als opositors necessaris fins completar el límit de 517.
El primer torn del curs selectiu començarà el 14 d’octubre amb la participació d’aproximadament la meitat dels opositors no exempts de realitzar-lo. El personal interí no exempt realitzarà el curs el segon torn que s’iniciarà el mes de gener.
DES DE LA SECRETARIA DE SERVEIS PENITENCIARIS ENS ASSEGUREN QUE LA CONVOCATÒRIA DE LES PROVES MÈDIQUES ES FARÀ DURANT EL DIA 29, DIA QUE, ELS RECORDEM, HI HA CONVOCADA UNA VAGA GENERAL I POTSER EL PERSONAL ENCARREGAT DE CONVOCAR ELS OPOSITORS OPTARÀ PER EXERCIR EL SEU DRET DE FER VAGA.
És absolutament intolerable que es convoqui a més de 500 persones que s’estan jugant el seu futur, amb dos dies d’anticipació i coincidint amb una vaga general. Creiem que s’hauria d’haver adaptat el calendari per tal que les mancances o errades de l’Administració no les hagin de patir els de sempre.
Per a més informació podeu adreçar-vos a www.ugtpresons.com o trucar a la nostra seu al telèfon 93 295 61 38."

23 comentaris:

  1. Ja han publicat els resultats.

    http://www10.gencat.cat/pls/oposjus/p01.consulta

    Molta sort!

    ResponElimina
  2. Moltes gracies, Núria. Ja ens resta menys..

    ResponElimina
  3. Hola Núria i a tots,
    ja podeu consultar al ranking personal

    http://www10.gencat.cat/pls/oposjus/p01.consulta

    falta saber les dates del reconeixement per a cadasqú.

    Sort

    ResponElimina
  4. PODEU CONSULTAR EL RANKING:
    http://www10.gencat.cat/pls/oposjus/p01.consulta

    ResponElimina
  5. Ja tenim penjat el resultat del rànking
    el podeu consultar
    http://www10.gencat.cat/pls/oposjus/p01.consulta
    Esperem que el lloc i de quin numero a quin número van a cada lloc ho
    publiquin en breu aqui.

    http://www20.gencat.cat/portal/site/Justicia/menuitem.6a30b1b2421bb1b6bd6b6410b0c0e1a0/?vgnextoid=4153dc660f8a7210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=4153dc660f8a7210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

    SORT A TOTS!

    Anna

    ResponElimina
  6. Ja ha sortit la revisió mèdica.

    ResponElimina
  7. Opositors de la JU026, ¡¡¡JA LA TENIM AQUI!!!

    Ja tenim el rancking oficial i les convocatories a les mediques a la web de gencat:

    http://www20.gencat.cat/portal/site/Justicia/menuitem.6a30b1b2421bb1b6bd6b6410b0c0e1a0/?vgnextoid=4153dc660f8a7210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=4153dc660f8a7210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

    ENHORABONA A TOTHOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sergi

    ResponElimina
  8. En la wed el Dep. Justicia ja ha sortit el ranking i la informació per fer la revisió mèdica.

    Sort!!!

    ResponElimina
  9. http://www20.gencat.cat/docs/Justicia/Documents/ARXIUS/acord_28092010.PDF
    http://www10.gencat.cat/pls/oposjus/p01.demana_dni
    http://www20.gencat.cat/docs/Justicia/Documents/ARXIUS/programacio_prova_medica.pdf
    http://www20.gencat.cat/docs/Justicia/Documents/ARXIUS/convocatoria_prova_medica.pdf

    ResponElimina
  10. Ya podeis consultar las listas en Gencat, ojo que como alguien auguraba por aquí parece ser que hay un error, hay un salto de cuatro personas y no coincice el número de ranquing que te dan al hacer la consulta con el DNI con la convocatoria a las pruebas.

    ResponElimina
  11. ya ha salido!!!!! está en gencat

    Animo!!!!

    Isidro.

    ResponElimina
  12. mireu la llista del gencat,rapid

    ResponElimina
  13. No era una visio, fins i tot o tinc impres, a les 13 h. a la web del departament hi habia penjada la convocatoria de les mediques, i ara a les 15:20h. no hi es, hi habia diferencies al ranking entre la consulta per DNI i la llista de les mediques, diuen que demá intentaran tornar-ho a penjar modificat. Al final, tard i malament.
    Sergi

    ResponElimina
  14. ja han sortit les llistes.consulteu el numero de rànquing perque us enviaran a diversos llocs,a alguns companys els tocarà fer-se les anal.lítiques a una hora i les restants proves a un altra,llegiu les bé perque resulta un tan confós

    ResponElimina
  15. Más cruel imposible. Me dan día y hora y el número 514 para hacer las médicas. Consulto por DNI y tengo el 518!!, llamo a secretaría y me dicen que se les ha olvidado publicar a 4 personas más! Me dicen que hay un error y que mañana saldrán otra vez. Después de lo que han tardado, lo mal que lo han gestionado, la larga espera y demás y ahora resulta que me quedaré fuera después de haberlas hecho públicas y todo. Yo y los otros 3 DNI´s que había detrás mío. Me parece surealista, pero sobretodo de MUY MAL GUSTO.

    Que pena, Señor, era preferible haber suspendido!!!

    ResponElimina
  16. jo no veig res...ho han despenjat???

    ResponElimina
  17. però quina pressa de pèl més gran,com espot jugar així amb la gent, com es pot publicar una informació i després retirar-la,com poden exigir per després no complir res de el que han promés...pitjor que els polítics

    ResponElimina
  18. "Empiezo a sentir una furia irreversible en mi interior, el odio se apodera de mia alma y tengo sed de castigo y venganza", será que estoy alucinando o nos están tomando por mentecatos? me parece que cosas así sólo nos pasan a nosotros, no conocí jamás cosa igual. tan mal funcionan la administración?en fin, a respirar hondo... al final los que pronosticaban que hasta el último día no se sabría nada ganaron la apuesta!
    juan

    ResponElimina
  19. De viure opositant i patint...la persona que es troba a la posició 518 que no perdi encara les esperançes, jo també penso que fins l´ultim moment hi han variacions a la llista, que estigui molt atenta no sigui que la cridin a posteriori, no seria el primer cas, opinió personal, però penso que hem de mantenir el positivisme tot i què es fa dificil...

    ResponElimina
  20. juan, yo estaba como tu hace unos días, pero ahora ya estoy en el next level, cada cosa que sale me da la risa, no sé si es madurez, filosofía o locura jej! y mira que soy de los que supuestamente empezarán en enero; es que está todo tan mal hecho que parece un parodia.

    Vengo de un ramo profesional en el que he estado muchos años como jefe departamento ...si en el sector privado eres el responsable de algo similar a esto, empieza a vaciar la taquilla.

    ResponElimina
  21. como dice guille, nos lo tomaremos a risa,que es de sabios escarmentados, además ya tenemos anécdotas que contar antes de hacer curso en escuela, aunque como dice nuria para la gente que ha de buscar un sitio donde dormir no sé como estarán (la risa será de histeria!!)je je!. ánimo a todos que esto nos hace más fuertes, lo importante es la salud y no vale la pena que nos salga una úlcera más grande!!
    un saludo a todos
    juan

    ResponElimina