dissabte, 9 d’octubre del 2010

De la documentació (nota CCOO)



Un cop més us agraeixo els comentaris i les aportacions. El company Pep de Lleida ens fa saber una nota que ha publicat CCOO:

"Segons informacions a les que ha tingut accés CCOO, ahir dia 8 d'octubre es va reunir el Tribunal Qualificador de la convocatòria JU026. El proper dilluns 11 d’octubre sortirà l’acord del Tribunal, però de moment us podem avançar el següent:

A les proves mèdiques han estat declarats un total d'11 aspirants no aptes, 1 no presentat i 2 aptes condicionats al resultat d'una altra prova mèdica complementària a determinar pel Tribunal. Es convocarà a 12 nous aspirants a realitzar la revisió mèdica el proper dia 15 d'octubre, els quals anirien al segon torn del curs selectiu. Es convocarà a 241 aspirants per a l'inici del primer torn del curs selectiu a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya el proper 14 d'octubre.

Els 517 aspirants comptaran amb 20 dies, a partir de l’endemà de la publicació de l’acord del Tribunal per presentar la documentació necessària i que será indicada al mateix acord.

Per qualsevol consulta podeu trucar al 934812834 o bé a través del correu electrònic genepresons@ccoo.cat

Barcelona, 9 d’octubre de 2010" 

6 comentaris:

  1. He trobat informacio de la força de mans en la convocatoria de forestals de l'any pasat i era:
    homes:ma dominant-no inferior a 30(kg?) i no dominant no inferior a 25.
    Dones:ma dominant-no inferior a 25 (kg) i no dominant no inferior a 20.
    S'ha de tenir en compte que es per Forestals pero mira m'aburria jeje!!
    Sort a tots I visca el barça!!

    ResponElimina
  2. La informació sobre la força de mans es pot trobar a les bases de la convocatòria i és la seguent:

    1. La dinamometria, amb l'estenòmetre de Blok, inferior a les 20 divisions en la mà dominant i a les 15 divisions en la mà no dominant, pel que fa als homes; i inferior a les 15 i 10 divisions, respectivament, en les mans dominant i no dominant, pel que fa a les dones.

    Molta sort a tots que queda poquet!!!

    ResponElimina
  3. En nuestra convocatoria está lo que nos pedían a nosotros, en la tabla de exclusiones médicas,
    a los hombres mano dominante no inferior a 20 y mano no dominante no inferior a 15 y a las mujeres mano dominante no inferior a 15 y mano no dominante no inferior a 10.
    ala Madrid, ala Madrid.....

    ResponElimina
  4. Crec que a la nostra era dones, ma dominant 15 , no dominant 10...........que mes dona si ja esta fet

    ResponElimina
  5. Para la JU26 es :

    ANNEX 2
    Taula d’exclusions mèdiques
    I. Antropometria
    1. La dinamometria, amb l’estenòmetre de Blok, inferior a les 20 divisions en la mà dominant i a les 15 divisions en la mà no dominant, pel que fa als homes; i inferior a les 15 i 10 divisions, respectivament, en les mans dominant i no dominant, pel que fa a les dones.

    ResponElimina
  6. No us menjeu tant el cap amb això que probablement no suspendrà cap persona per això, hagi fet o no el que marca la convocatòria. Això medeix si tens un problema neurològic i no de força. Un altre cas seria que tinguéssiu problemes de que cauen les coses de les mans o no feu ni 5 a la força de mans però us ho haguéssin dit a la prova. Força Barça!!!

    ResponElimina