dimarts, 5 d’octubre del 2010

Revisió mèdica

Façana principal del CP d'Homes de Barcelona

Puntuals com un rellotge, a les 8h hi érem el primer torn al centre mèdic on ens havien convocat. Una funcionària de la Secretaria ens ha acompanyat a la sala d'espera i ha verificat el nostres documents d'identitat. Un qüestionari i una bateria de proves mèdiques. El personal sanitari del centre ha estat atent i amable. Amb alguns companys ja ens havíem conegut a les físiques. Un goig trobar-te per una estona i xerrar amb altres aspirants, futurs companys de feina. No ens han donat cap document per emplenar dades bancàries ni cita per recollir l'uniforme... De cap al segon torn a Mollet? Bé, tant és. L'important és sempre anar passant  cadascuna de les proves. Ara un altre cop a esperar i a viure el neguit de caminar sobre  un fil fins que surtin els resultats. Ja és l'últim pas i... a la escola! (la  propera setmana o al gener). Al company de Berga, gràcies per la informació i la paciència en respondre les meves preguntes. Sort!

40 comentaris:

  1. hola!!! ya he vingut de la prova mèdica, he llegit que alguns recullen l'uniforme el dia 24 , yo tinc la plaça 337 i vaig el dia 13( si supero la prova), no sé com anirà això però cadascú va un dia diferent ajajaj, tinc una pregunta curiosa, he anant superant les proves i he coneguet a molta gent però no he trobat cap persona de la meva edat... algú té 19 anys...?? sóc el més nanu o que ? a vuere si pasem tots les mèdicas!! apa que ya queda poquet!! adeuuu!!!


    kvin!

    ResponElimina
  2. Hola kevin, jo tinc 21 anys. Em sembla q et conec d vista...Segur qe ens trobem a la academia jajaja adew

    ResponElimina
  3. Algú sap si podrem utilitzar el gimnàs de l'academia després de les classes?

    ResponElimina
  4. Felicitats anonim 19 anys, tu si que tens visio de futur.

    ResponElimina
  5. Hola, felicitats al noi de 19. Ests una maquina neng. Ja ho he dit als meus fills perquè espavilin. De veritat que "ole".
    DE TOT COR: us desitjo sort a tots.
    El meu (el cor),m'ha defallit una mica avui. No tinc clar que superi aquesta fase. Puc corre més, puc saltar mes, puc estudiar mes...però malauradament no puc dirigir els batecs del impuls de la meva vida.
    Espero tornar a veure-us.
    Franc

    ResponElimina
  6. Bon dia.
    Estic una mica nerviosa per les proves mediques. Voldria realitzar una pregunta.
    Algu va veure els fulls q emplenaven les infermers a l'hora de realitzar les proves? algú em podria dir si a la part de la visió hi ha un SI que vol dir? es que no em va donar temps mirar-ho i m'estic menjant el cap.
    Merciii!!!

    ResponElimina
  7. Bon dia a tots...jo ahir tambe vaig fer la revisió i la veritat es que el tracte no va ser tant exquisit com diu la Nuria; a mi em va donar la impressió que el que volien era acabar com mes aviat millor, i crec que nomes buscaven o disfuncions cardiològiques o hernies o hipertensió...Fins i tot a l'hora de treurem sang m,han deixat un blau realment espectacular, en fi...sense comentaris.I per cert, l'infermera que em va fer l'electro, em va dir que no estava autoritzada a dir-me res del resultat, fins i tot es va negar a aclarir-me un dubte que tenia sobre el questionari. El metge va estar mes atent i si en va fer comentaris positius. Per altra banda he estat ara a CCOO i m'han comentat que hi ha 19 interins exents de l'academia, i que al primer hi aniran( o anirem ja que jo encara no ho se)250, i al segon la resta, es a dir 248. Ho dic perque hi ha gent com es el meu cas , que no ho tenim massa clar ja que encara pot haver algu no apte a les mèdiques. La funcionaria de la secretaria em va insinuar que si no ens donavan el ticket per a la roba, volia dir que amb tota probabilitat aniriam al Gener....en fi...
    Salutacions

    Pep

    ResponElimina
  8. Molts ànims per tothom,al noi d'abans dir-li que no defalleixi que segur que en seva vàlua sino treballa en aquest ofici trobarà un altre molt millor perque ja ets un guanyador nat...

    ResponElimina
  9. Bon dia, jo vaig mirar el full que emplenen perque tambe em preocupava la vista i crec que el SI era si portaves correcció o no, es a dir, ulleres o no!!! Pero no n'estic del tot segur. Molta sort a tots!!!

    Damià

    ResponElimina
  10. Al del cor. Perquè creus que t'ha anat malament?

    ResponElimina
  11. De res dona!!, per això estem per ajudar-nos!!, i com tu dius fins al segon torn al gener. Ara ja vé costa avall...

    ResponElimina
  12. Hola, algú sap quin és el IRPF que ens correspon? Gràcies!

    ResponElimina
  13. Hola,
    respecte al comentari de la revisió de la vista a mí em va surgir el mateix dubte el dia del reconeixement i el metge va dirme que hauria de contestar Si si portaba ulleras i a la seguent pregunta de malaltia de l'oide, tambè s'havia de contestar Si si escoltes be.A la resta de malalties vaig contestar no a tot en el meu cas.
    Avui he anat a portar la documentació que em van donar el dia del reconeixement i em van donar la informació de faig l'academia del 14 de oct. al 21 dec. coma ja ens havien dit i les pràctiques del 13 de gen. al 16 de març.
    Tambè m'han confirmat que el 21 de decembre ens fan fora i ens farán un nou contracte per les pràctiques i que durant l'academia et desconten per l'atur.
    Perdoneu el rollo. Moltes felicitats a tots i especialment al noi de 19 anys.

    ResponElimina
  14. NO ES CORRECTO:
    "Per altra banda he estat ara a CCOO i m'han comentat que hi ha 19 interins exents de l'academia, i que al primer hi aniran( o anirem ja que jo encara no ho se)250, i al segon la resta, es a dir 248."-----ESTO SUMA 498

    ES CORRECTO:
    es procedirà a convocar, per ordre de rànquing, als opositors necessaris fins completar el límit de 517.

    ResponElimina
  15. Pues como cada uno tiene que barrer para su casa, espero que almenos suspendan 2 ya que soy el 519, el año pasado suspendieron 15 mas 4 no presentados.

    ResponElimina
  16. Jo a la vista també anava amb por, us van fer llegir números amb els dos ulls? quins números vau llegir? esque no em van deixar comprovar si estava correcte o no el que vaig llegir.

    Un blog excelent.

    ResponElimina
  17. Soc en Pep...En quan a l'anonim de les 12.57 dir-li que jo em limito a informar del que m'han dit a CCOO, i la informació ve d'un dels membres del tribunal, segons m'han comentat. Si això es correcte o no, el temps ens ho dira, pero la suma 250 + 248 + 19 si fan 517, i crec que a les bases(corregiu-me si mequivoco), diu que dins d'aquest 517 s'hi inclouen els possibles exempts...

    Pep
    Salutacions

    ResponElimina
  18. Ya hay que tener valor para superar todo el rollo que hemos pasado hasta ahora y no presentarse a las médicas!!!Yo intento colarla aunque me falte una pierna!!!
    A mi me trataron muy bien, las enfermeras muy majas y el médico (un tío grandote con barba) tb muy majete.
    Inocente de mi tb pregunte al irme si no me daban ningún papel ni nada y me dijeron que no, que saldría x internés, osea q pa enero!

    ResponElimina
  19. A alguien le preguntaron si había tenido antecedentes familiares de hernia cuando le hacían la exploración final?

    ResponElimina
  20. Bona tarda a tots, tmb vaig fer la revisió ahir, la veritat és que el personal de la clínica mlt B! Destacar la sra. de les extraccions de sang, tmb m'ha deixat un blau, que hi farem! Jo el dubte el tinc amb l'electro, el vaig tenir de repetir per segons el doctor i tenia una interferència per un cable que no estava en condicions, ara ja estic generant tot tipus de por en quan a si es confondran de paper o qualsevol historia, només us deixo una pregunta, si t'exclouen per les mèdiques et diuen el motiu o tens de fer un recurs per saber-ho i un altre recurs per reparar-ho?.

    Felicitats a tothom i ànims!!!

    ResponElimina
  21. Hoy he ido a la revisión, y lo de amables , bueno un poco de todo, eh preguntado por la electro también y me ha dicho la enfermera que no podia decirme nada ( que lo tiene prohibido ,solo tenía una duda) al salir tampoco me han dicho nada, el anónimo de 0.23, ¿que te han dicho ? para que lo veas tan mal, grácias

    ResponElimina
  22. Si esteu treballant, millor, molt millor, segon torn.No se si un premi, ser del primer torn, ke farem des del 16 de març fins al juny?

    ResponElimina
  23. fa un rato a UGT...
    OPOSICIONS:

    TÈCNICS ESPECIALISTES (JU026)

    14.10.2010 a 21.12.2010 = Primer torn del curs selectiu a l’ISP.
    13.01.2011 a 16.03.2011 = Pràctiques a centres primer torn.
    13.01.2011 a 16.03.2011 = Segon torn del curs selectiu a l’ISP.
    17.03.2011 a 19.05.2011 = Pràctiques a centres segon torn.
    Primera quinzena de juny de 2011= Acte públic de tria de plaça i nomenament al DOGC.

    Pep

    ResponElimina
  24. Pues esto irá según el centro, a mi me trataron muy bien, incluso te daban conversación y todo...imagino que era para que no nos diese el telele o algo, no sé, todos muy amables. No quiero desanimaros pero no esperad los resultados o el 11 o el mismo día 13.
    El nanu de 19 anys quan ens facin córrer el tindrem que seguir :-)

    ResponElimina
  25. TÈCNICS ESPECIALISTES (JU026)

    14.10.2010 a 21.12.2010 = Primer torn del curs selectiu a l’ISP.
    13.01.2011 a 16.03.2011 = Pràctiques a centres primer torn.
    13.01.2011 a 16.03.2011 = Segon torn del curs selectiu a l’ISP.
    17.03.2011 a 19.05.2011 = Pràctiques a centres segon torn.
    Primera quinzena de juny de 2011= Acte públic de tria de plaça i nomenament al DOGC.

    ResponElimina
  26. Al que es el 519, vaya por fin encuentro a alguien con mi misma situación. Yo soy el 518, que te parece? a ver si al final nos reimos de todo esto una vez dentro de la academia! y lo peor es que nos quedamos fuera empatados a puntuación, que locura!

    Ánimo y suerte compañero/a!!

    ResponElimina
  27. Que qué hacemos del 16 de marzo a junio? Si estás haciendo 2 meses de prácticas y cobrando, NECESARIAMENTE te tienen que haber hecho un contrato. Cuando prescindan de tus servicios el 16 de marzo, cobrarás paro si tienes el mínimo de tiempo acumulado. No sé por qué la gente le da tantas vueltas al asunto, no importa si tu empresa actual te arregla o no los papeles. Tú te vas, acabas el 16 de marzo y cobras paro. Así de fácil.

    ResponElimina
  28. Hola a tots!
    Els que acabin les pràctiques el 16-3-2011 què faran fins que es faci la tria de plaça al Juny?
    O com que ja seran els primers del rànquing juntament amb la finalització de l'academia dels interins que no ha de fer les pràctiques, ja podran fer la tria abans?
    Si és cert el que diu UGT,del Març al Juny la gent estarà sense feina?
    Enhorabona a tots i qué passem tots les médiques!

    ResponElimina
  29. Bones a tots!!
    Avui he fet les mèdiques i he marxat sense preguntar per lo de la força de mans. Algú em podria dir quin valor els ha sortit?? És simple curiositat...es que no sé si he fet suficient.

    GRÀCIES I ÀNIMS A TOTHOM!!!

    ResponElimina
  30. En la tabla de exclusiones médicas de la convocatoria pone lo de la fuerza de manos. Si eres hombre pone un valor y si eres mujer otro.

    ResponElimina
  31. Algú sap si el fet d'estar operat d'hernia discal 2 vegades però està recuperat actualment pot ésser motiu d'exclusió.
    Sort a tots.

    ResponElimina
  32. Al de les 16:55, si se ma acabat l'atur fa 6 mesos, QUE CONY FAIG, SENSE COBRAR UN ANY SENCER AMB 2 FILLS???????!!!!!!!!!! I encara diu "no se por que le dais tantas vueltas", es pensa ke tot es com o veu ell.

    ResponElimina
  33. Al de las 19.21
    No estás entre los aludidos. Hacía referencia a los que se plantean si su empresa les arregla o no los papeles. No es necesario, ya que la Administración nos va a hacer un contrato, y esto nos cubre las espaldas. Por lo cual, sea el primer o el segundo turno, no nos vamos a quedar con el culo al aire. Lamento tu apurada posición actual. Pero en tu caso, también te es indiferente el primer o el segundo plazo, ya que no tienes paro en ningún caso, y no creo que nadie trabaje hasta junio. Suerte.

    ResponElimina
  34. Primer de tot felicitar-vos a tots els que han arribat fins aqui i als que no ànims. Veureu he fet la prova mèdica i tot ha anat bé menys el tema de la força amb les mans. Veureu a la ma dreta no he arribat per un punt al mínim i no se si em poden excluir per això. L'infermera no mha dit res. Penso que ho podria haver fet millor però els nervis m'han trait. Creieu que em poden declarar no apte per això? Gràcies per tot

    ResponElimina
  35. Si els de primer torn de març a juny no treballen els de segon torn es troben ara a la Mateixa situacio ja que han d'espera fins al gener i home encara que es poc ja es pot dir que vas cobran algo.(es pot considerar treballar)
    Sort i visca el Barça!!

    ResponElimina
  36. Al anònim del 21,46 sincerament penso que no, que per un punt... no se si t'ho ha fet repetir, a mi per example , m'han fet repetir 3 vegades la prova del alcohol jeje (el del aire) suposo que es el preu d'un ex fumador de poc, fins que m'ha dit ok, en fí no et capfiquis ho trobaria molt fort que et facin fora per això, tranquil! al anònim 22.41 Ara i sempre Força Barça.

    ResponElimina
  37. ostres vaja rotllo, m'han de fer més proves del cor ( ecografia) no em van dir res, a més tinc informes, però.. dilluns m'han citat , això es una pesadilla.

    ResponElimina
  38. T'han trucat per anar dilluns a fer-te una prova perquè han vist algu raro?
    I vas portar informes?
    Si t'han trucat per lo menos és perquè volen mirar-ho bé i no fer-te un no apto.
    No et preocupis, que segur que va bé.
    A mi la que no em va anar bé és la de l'aire i no em van donar l'oportunitat de repetir-la ni res. Espero que per una prova no passi res, però no les tinc totes amb mi.

    Sort a tots.

    ResponElimina
  39. Hola, buenas a todos primero de todo me gustaría felicitar a Nuria por su excelente e informativo blog y por haber superado el proceso selectivo. Soy un chico de 26 años que tiene pensado prepararse esta oposición para este año. Alguien me podría informar de cuando se abririan más o menos las convocatorias del 2011, cuanto tiempo pasa entre las diferentes pruebas y que materias se imparten en el curso selectivo en Mollet.
    Muchas gracias a todos.

    ResponElimina
  40. Gràcies a tu per llegir aquest senzill bloc. Miro de respondre't a una de les preguntes. Les convocatòries no segueixen cada any un calendari fixe. De fet, no se sap quan serà la propera. Podria se el 2011, el 2012 o... depen de les necessitats i l'estat de la caixa. Estan en procés de construcció 3 CP nous, això fa pensar que sortir, sortiran noves places però no se sap quan.

    ResponElimina