dimecres, 13 d’octubre del 2010

Demà, inici del curs a ISPC, 1r torn.



Nota a dijous 14 d'octubre:

Companys, qui s'anima a comentar la seva experiència el primer dia de curs?


27 comentaris:

  1. Ara estic sopant amb el meu fill de dos anys... ja tenim els dos la motxilla preparada... quan ell estigui entrant a la guarde, jo ho estaré fent al cole.. Bona nit i fins demà.

    Amador

    ResponElimina
  2. Bona nit Amador, que demà tinguis molt bon dia. Que descansis.

    ResponElimina
  3. Als que comenceu demà, sort i tranquilitat. Als que ens veurem al segon torn ànims!! que ja falta menys!

    Jordi

    ResponElimina
  4. Els que començin avui, si poden que ens comentin on compran el material de estudi. Els que estem al atur com jo, ho aniríam miran. Molta sort per els de avui i per els del 2º torn. Estem a la recta final. Que ningú s´hi oblidi de que a la academia també hi ha que estudiar. Sort per a tots.

    ResponElimina
  5. Espero que hagi anat bé companys de primer torn, us voldria fer una pregunta, em vaig apuntar a un curs per la tarda perquè van posar que teniem horari de matí i a més jo vaig trucar a la secretària i em van confirmar que era només matí, ara apareix lo de las 37,5 hores...en fi quin horari fareu? Si faig l´anul.lació del curs correns només perdré la meitat, si algú és tan amable. Gràcies

    ResponElimina
  6. Hola a tothom,
    He trucat al departament de personal i m'han confirmat que els que anem a segon torn, no hem de presentar cap documentació de moment. Diuen que quan ens convoquin ja ens donaran els 20 dies per a presentar els papers.
    Núria, he trobat molt interessant el teu bloc, i d'una gran ajuda.
    Apa, ens veiem al...segon torn!

    Alba.

    ResponElimina
  7. Para los que no hemos entrado, creeis que quedamos en bolsa de trabajo?
    Gracias

    ResponElimina
  8. Hola a tots,

    He començat avui el curs i després dels nervis del primer dia, us he de dir que tot està ben organitzat, que quan arribes hi ha unes llistes i t' asignen una aula, va per ordre alfabetic i cada aula té unes 30 persones.
    El material te'l dónen tot, avui ens han donat una cartera amb els dossiers del temari del curs i també ens han donat la roba d' esport.
    Avui ha sigut un dia d' explicacions i de visitar l' ISPC.
    Per cert l' horari ens han confirmat que és de 8.30 a 14.00hrs únicament.

    Ànims a tots.

    ResponElimina
  9. A l'anònim de les 16:06h,

    Gràcies per la informació. Que sigui de profit el curs.

    Salutacions

    ResponElimina
  10. A mi tambien me gustaria saber cuando quedaremos en la bolsa para posibles interinajes.
    Si alguien tiene información por favor que tambien la ponga.
    Grácias y enhorabuena a todos los que habeis entrado, seguiremos vuestra experiencia.

    ResponElimina
  11. Bon dia soc en Pep....jo crec que si hi haura interinatges ja que segons m'han comentat no s'estan cobrint ni baixes de llarga durada ni qualsevol altra incidencia; a mes, han estat un cert temps sense agafar cap interi, i realment la manca de personal es preocupant(aixo es el que diuen els sindicats).Llogicament aquest tipus de incidencies no les cobrirem els que entrem ara ja que en principi entrem per a cobrir places en teoria en propietat. Per tant jo des d'aqui us envio un missatge d'optimisme; de tota manera es només la meva opinió. Molta sort per a tots/totes. Ah ens agradaria alguna altra informacio sobre el primer torn, i moltes gracies a l'anonim de les 16,06...no sabia que tambe es fara esport.....gracies i sort tambe...

    pep

    ResponElimina
  12. Hola a tots,
    Enhorabona a tots els que heu aconseguit entrar a l'acadèmia.
    Jo estic entre els que ho hem aprovat tot però no tenim prou nota per tenir plaça, volia dir-vos a tots els que esteu en la mateixa situació que jo, que m'han informat que els que hem aprovat formarem part de la borsa de treball nova, aquesta s'obrirà a partir de quan nomenin als candidats amb plaça d'aquesta convocatòria, jo calculo cap al maig o juny de l'any que ve... Això serà un nou tornar a començar!
    Salutacions a tots, ànims a l'acadèmia i als que no hi podem ser, a lluitar per la propera!
    Núria

    ResponElimina
  13. Hola no es por meter miedo pero en el curso va a caer gente. Lo digo por el ultimo mensaje que pone enhorabuena a lo que hemos entrado, todavía no ha entrado nadie. Solo hay que mirar la ultima opo en el que cayeron 15 y solo iban unos 300 ya que el resto tenia la escuela convalidada. Y ademas creo que este año van a ir más fuertes sobretodo en las practicas, aunque puede que me equivoque, quien sabe....

    ResponElimina
  14. Hola,
    Algú sap si hi ha algun no presentar al primer torn?

    ResponElimina
  15. El formador de nuestra aula, nos dijo ke en la anterior convocatoria EN LA KE EL TAMBIEN ESTABA DE FORMADOR, NO SUSPENDIÓ NADIE.Y SI, HEMOS "ENTRADO" EN EL ISPC.Noto una cierta ¿envidia?

    ResponElimina
  16. ¿La bolsa para interinajes la hacen en junio? y mientras tanto si necesitan personal y en la otra no hubiera gente de donde la cogen. Estaria bueno que despues de pasar por todo esto no tuvieramos ni la oportunidad de entrar como interinos para poder ir haciendo puntos.
    Mucha suerte a todos los de la academia.

    ResponElimina
  17. Seguint amb el comentari 16:42,
    Algú sap quines possibilitats tenim d'entrar els que no estem dintre dels 517 primers però hem aprovat totes les proves? Quines possibilitats tenim d'entrar com a funcionaris de carrera o interins? En el cas de que acabessim com a interins, quan ens començarien a trucar-nos? Hauríem d'anar a l'acadèmia per ser interins?

    Gràcies per endavant i la meva enhorabona a tots els que heu entrat.

    ResponElimina
  18. Como funcionario de carrera olvidate. Quizás de interino.

    ResponElimina
  19. Para el mensaje de las 16:21. Solo he dado información. No tengo envidia puesto que voy a ir a la ISPC en el segundo turno. Solo son datos los que he dado en la JU023 suspendieron 15 y 3 no presentados lo puedes mirar esta publicado. En las practicas suspendio 1 persona y otra en la documentacion. A lo mejor no suspende nadie puede ser mejor para los que estan dentro de los 470 como yo. Por otra parte si te refieres a estar dentro estar en la academia entonces si estamos dentro je je. Bueno suerte a todos y los que estan por detras nuestro que por lo menos entren como interinos.

    ResponElimina
  20. Pel que he llegit veig que donen roba d'esport en que consisteix les activitats esportives.

    ResponElimina
  21. En relació als suspesos. És cert, hi ha hagut suspesos a totes les convocatòries anteriors.
    Els formadors de la meva aula ho van confirmar, deien que no volien que ningú suspengués però que el curs no només és formatiu, també és selectiu!!!!!!!!
    A més a més sembla ser que aquest any faran més pràctiques a l'ISPC i que els últims suspesos ho van ser sobretot a aquestes pràctiques. Algú sap en què consistiran?

    ResponElimina
  22. Per als que hem aprovat però no tenim l'oportunitat d'anar a l'acadèmia, dir-vos que he llegit a un blog de presons bastant fiable, on diuen que hi ha rumors que la borsa de treball actual la tenen quasi buida, i tot i que no es vol renovar la borsa fins a que en nombri als nous funcionaris de la JU026, s'estan plantejant d'ampliar la borsa amb 50 persones noves d'aquesta convocatòria per cobrir els llocs dels interins que han aprovat quan vagin a l'acadèmia el proper desembre o gener.
    Així que no es per estar neguitosos però si per estar atents al telèfon!
    Espero que els rumors siguin certs...!
    Núria

    ResponElimina
  23. Núria , els rumors són certs , m'han trucat avui per anar dimarts a fer una prova médica i dimecres i dijous per estar allí a fer unes xerrades, i m'ha dit la noia que m'ha trucat que la borsa queda oficialment oberta el 5 de novembre!!

    ResponElimina
  24. Hola companys, jo estic al primer torn aula 6. Estic molt contenta ja que els formadors que m´han tocat tenen molta experiencia i saben del que parlen. A més de la materia que expliquen ens fan cinc centims de les seves experiències laborals i de com funciona realment una presó i penso que al cap i a la fí això em serà molt profitós per la meva feina si finalment supero aquest procés sel.lectiu (que espero que sí). He pogut saber de bona tinta que més d´un suspendrà ja que a més de totes les asignatures teóriques, les físiques, les pràtiques del ISPC i les que farem als centres (totes puntuables i sel.lectives) els formadors tenen ordres estrictes de valorar actituds i comportaments així que aneu molt amb compte de com us comporteu i llegiu amb molt de cura les normes de comportament i del ISPC. Jo particularment no m´adormo i m´ho prenc igual de seriosament (o més) que l´examen de l´opo i us aconsello que feu el mateix per que no hi hagi sorpreses, encara no som funcionaris així que MOLT D´ÀNIM I A PENCAR QUE JA QUEDA MENYS........

    ResponElimina
  25. Para el comentario de las 14.56

    Eso es fiable o es un bulo??, agradeceria nos explicases un poco más, se abre para todos o solo los 50 que nos comenta Núria.
    las pruebas médicas que tienes son para dicha bolsa??, disculpa si pregunto demasiado, pero estoy un poquito inquieta con este tema. Agradeceria de verdad si alguien tiene información. Muchas gracias.

    ResponElimina
  26. Bona tarda, voldria saber com es el curs selectiu de l' ispc? com està dividit i apàrt de la teoria i la formació fisica en que consisteixen les pràctiques del ispc i si són simulacions com les que fan els mossos? moltes gràcies, per la vostre atenció

    ResponElimina