dilluns, 5 de juliol del 2010

APTE!!!!! (i unes dècimes més a la nota)




13,24 punts + APTE al psicotècnic


11 comentaris:

  1. M'alegro per tu Nuria. T'ho mereixes!!
    les físiques les portes molt bé. Aisí que tens el camí ben planer :)

    El que si que es una putada es tindre una bona nota i que et digin "no apte"!!!

    ánims als supesos i a veure si es pot fer cap recurs!!

    salutacions
    3.14

    ResponElimina
  2. Me alegro por ti Nuria. He seguido tu blog desde que comencé a prepararme.

    ResponElimina
  3. Me n'alegro molt per tots els aprovats. Jo, malgrat treure bona nota als teòrics, sóc NO APTE al psicotècnic. Realment m'han fet una bona "putada". Em quedo a les portes de fer les físiques ... En fi, molta sort a tots.

    ResponElimina
  4. me alegro muchísimo nuria, te lo mereces, a mi me has resultado de mucha ayuda, tanto tu como los demás compañeros. Yo he pasado el psicotécnico y creo que pasaré las físicas... eso si, a mi aún me queda el catalán y eso si que va a ser dificil...

    ResponElimina
  5. Enhorabona! T'agreixo aquest blog que ha sigut, és i (espero) serà una referència per mi dia rere dia.

    Sort a tú i per extensió a tothom que segueix aquest blog regularment i que l'ajuda a què aquesta travesia sigui un poc menys solitaria.

    ResponElimina
  6. Primer de tot, felicitats a qui heu passat i tb a aquest blog. Jo portaba molt de temps estudiant (es el 1r. any que em presento) i he suspes la part general...creia que al suspendre ja no et corretgien el psicotecnic, pero si, vaig ser TOTALMENT sincera i l'he passat.
    La meva pregunta es: com ho he de fer a la propera per poder passar el general?
    ah, i a les persones que son aptes i estan pensant NO anar a les fisiques...jo els hi diria que anessin, mai se sap, jo donaria el que fos per poder ser-hi!!!

    ResponElimina
  7. em sap molt de greu per totes aquelles persones que han superat els exàmens amb bona nota i no han superat el psicotècnic és realment decepcionant i sobre tot fustrant, us parlo per experiència propia, jo aquesta vegada si que he passat el psicotècnic però ara i encara que aprovés la part física tinc una nota tan baixa que em quedaré un altra cop a les portes, ànims a tots.

    ResponElimina
  8. Que com has de fer per passar el test general???? Doncs tu que creus? Estudiar, res més. Es clar que màgia no és... La màgia va bé per al psicotècnic. Jo sóc no apte. Penso que m'haurien de posar en una llista negra per tal que no em pugués tornar a presentar... Si el meu perfil no és adient enguany tampoc ho serà la pròxima convocatòria. O pot ser sí?? Aleshores quina fiabilitat té aquest test de personalitat???
    Sort als que continueu i a la resta de companys que heu quedat fora, ànims i ens veiem a la JU026+x¡

    ResponElimina
  9. Hola!
    Jo sóc la famosa noia que rara que no es volia presentar a les físiques. De fet, tot ha anat molt ràpid, me les vaig estudiar en 1 mes (la part específica, ja que la general ja la duia fresca d'unes oposicions anteriors per a la generalitat). Tinc un 14,34. Creieu que ens poden cridar d'interinatge encara que no passem les físiques??

    ResponElimina
  10. vaig estar un any estudiant...i quan vaig veure l'examen el vaig trobar molt dificil. Ja se que se supera estudiant, pero em refereixo a la metodologia, formes d'estudi, etc. Ho he volgut provar estudiant pel meu comte, pero m'agradaria saber si la gent que les ha superat em recomanen anar a alguna academia...o tornar-ho a intentar estudiant pel meu comte. No se...que em podeu dir? gracies. Sort per les fisiques.

    ResponElimina
  11. La meva manera d'estudiar:

    Tinc una mitjana de 7,9, no és una notasa però estic relativament satisfet. Si et serveix d'ajuda jo em vaig plantejar les següents preguntes i en concordança vaig estudiar:

    (Contestar amb sinceritat)

    1era. Sóc constant? Sí (no és necessària acadèmia) / No (és necessària acadèmia per obligar-me)

    2ona. Sóc novell? Sí (Necessito algú que m'ajudi a fer els primers passos) / No (No em cal ningú)

    3era. Em sé el temari? Sí (començo fent resums i posteriorment esquemes) / No (m'introdueixo fent una llegida general els cops que faci falta i m'apunto allò que no entenc. Després ja resumiré)

    4rt. TESTS!!!

    5ena. Has estudiat entre 6 a 8h.? Sí (Oxigenat quedant amb aquells que més estimes) / No (Excepte cas excepcional -costipat,...-, acaba de fer-les)

    ResponElimina